Ullared på tv:en ;)

Var nu ett tag sen jag la in ett inlägg, kan ju berätta kortfattat min dag, skola, hem och nu sitter man här ;) haha nej men hämtade även min körkort idag som kom på posten så nu slipper man alla papper istället, skönt!
Sen åkte familjen till söta mormor som bjöd oss på mat, me like ;) mumsigt var det också.
Nu sitter man hemma igen och tittar på Ullared och jag vill fortfarande åka dit , får prata med tjejerna om vi kanske ska ta en roudtrip dit och shoppa los som galningar ;) haha.
Men nu är pausen slut så ska fortsätta kolla lite, Puss!


Bort med snön nu tack!

Fy fan snön ligger fortfarande kvar men den har dock försvunnit lite som tur är så nu kansk man kan ut och åka lite bil ;) haha.
Ska försöka flörta min mina kära föräldrar om man får låna deras bil kväll för har ju inte fixat en egen än men det är på G kan jag meddela, letar som en galning efter en bra.
Är så grymt seg idag också och lite små grining för jag var ju så dum men ändå duktig och lovade alla att jag skulle sluta röka när jag nu fick mitt körkort, så ja ni kan ju fatta nu att det har gått tre dagar utan ciggaretter och börja nu bli en bitter fitta xD haha undrar hur det kommer gå i morgon på jobbet alltså, önska mig lycka till.
Nej nu ska jag börja få tag i allmänheten och se vad som händer ikväll så jag har någonstans att åka till kväll så jag kan låna bilen ;) haha, Puss!

Snö, snö och mer snö

Fy fan vilken helvets morgon jag har haft, första snön har då fallit ner här och det är väldigt mycket kan jag meddela.
Hatar det för vill ju köra bil nu när jag har fixat det men det blev det inte :P måste sluta nu för nu slutar du min lektion ;) haha puss!

En ny början, ett nytt liv

Nu har jag börjat fått lite sug på att börja blogga igen men det kommer komma när jag känner för det också.
Men nu har jag börjat med ett nytt liv och som ni märker har dom förra inläggen tagits bort för som sagt ska bli ett nytt liv.
Lite saker har hänt sen sist jag bloggade då, jag förlorade tyvärr min morfar Vila i Frid (skälet varför jag slutade blogga), har tagit körkort, fortfarande singel men har levt mitt liv som en nu 18 åring ska leva, hehe.
Ja men det är typ allt ni måste veta och hoppas ni kommer gilla min blogg.
Nu är det dock väldigt sent som jag gör detta inlägg så säger natti natti nu så får man väll se när jag skriver igen, Puss!

RSS 2.0